Myshowroom

Byter bloggportal, så ni får ni också mitt gamla vanliga bloggnamn!
http://llinnaandersson.myshowroom.se/
http://llinnaandersson.myshowroom.se/

Luckiest girl on the planet

Jag är verkligen så glad just nu (hihi)! Och som grädde på moset gick det super super bra på dagens träning. Jag är verkligen helnöjd med både min och Elios insats idag, fick faktiskt en hel del credit - sjukt kul! Så imorgon rullar vi iväg igen för ännu en lektion :) Är riktigt pepp! För som undrar vad jag pratar om, är det så att jag är på träningskurs idag och imorgon. Fast att jag sover hemma osv.
Hur som helst, jag har precis duschat nu och väntar på käk. Egentligen skulle jag och familjen åka till stan för att äta på restaurang, men det blev lite snålt om tid så vi ska ta det imorgon :D Men jag hänger ej läpp för det, för pappa ska fixa plankstek! HUR GOTT SOM HELST. Bea, sparris, oxfilé, potatismos.. ÅH - Älskar det. Aja, nog om det haha, nu ska jag fixa lite med bilderna från idag, kanske lägga jag upp några?? Stay tuned!

Instagram

LLINNAANDERSSON @ INSTAGRAM 
 
 

Now: training

Ska först bara påpeka att jag skriver mina rubruiker på engelska hela tiden.. Vet ej varför haha, men det låter faktiskt lite bättre än vår tråkiga svenska.I vilket fall. Nu är jag hemma ifrån staden, hade det jättemysigt och trevligt denna eftermiddag! Mysigt ställe och fint sällskap :) Kan inte bli bättre hihi! Nu har jag i alla fall planer för kvällen, ska byta om nu och köra mitt träningspass, jag blir verkligen pepp av denna träningsmetod, love it! Sedan ska jag faktiskt vara en lam "soffsittare". Ska äta hemgjord kebab pizza och titta på tv med fina familjen, har verkligen börjat väresätta sådana stunder nu på lovet - när man har TID. Önskar att jag hade mer tid än vad jag har, vill göra så himla mycket! Resa, umgås med vänner/familj, hitta kärleken och verkligen kunna lägga tid på förhållandet, vill upptäcka, prova på nya saker!! Ååh, varför kan man bara inte bestämma när man vill att det ska vara dag och när det ska vara natt????

My new fav

Hello bombshell! Klockan ringde 07.45 imorse.. Bara att ta sig i kragen och gå upp haha! Har ridit båda ponnysarna nu på morgonen så jag känner att jag har gjort en bra insats idag :) Nu väntar jag på lite mat, pappa fixar sallad och steker upp lite kött, mumsigt! Sedan ska jag fixa mig lite, ska in till stan runt två tiden faktiskt. Min vän Robin undrade ifall jag ville ta en fika idag, så varför inte. Alltid mysigt! Så det är mina planer för idag. Kvälen spenderas hemma, då jag ska upp tidigt imorgon också.. puhuu haha! Ska iväg på träningskurs lör-sön hos Sofia :D Så det ser jag verkligen fram emot! Har förresten på mig min nya favvis tröja, tihi!

Daily Workout

 ~ It's not easy, but it's worth it. Keep that in your mind while you're doing your exercise. ~

There is no better time

Hola amogis. Hoppas allt är som det ska och att ni mår bra! Själv mår jag toppen, har dock dragit på mig en onödig förkylning. Men det är sådan man får ta så här års, blött och kallt - usch. Jag har i alla fall precis duschat och fräschat till mig, unna mig också en ansiktsmask idag trots att det ej är fredag haha!
Idag har jag faktiskt ridit både Millan och lill prinsen. Millan skötte sig kanon EFTER ett tag haha, hon (som de andra flesta ston) har en tendens att bli extremt envis och tantig! Hon är trots allt 19 år, så jag tog hänsyn till det men gav inte upp. Och vipps, sista 15 minuterna var hon riktigt fin i både from och sinne :) Lilla tanten. Elios skötte sig också, tog bara en lite sväng på järdet idag, då pappa masserade honom på morgonkvisten. Han var faktiskt riktit "loj" och "slö", men det blir nog vem som helst efter massage haha! Senare idag ska jag göra "my daily workout". Har hittat en jättebra träningsmetod nu kombinerat med bra kost, så hoppas att jag håller det här nu haha. Har också min ShapeUp - app på mobilen till hjälp! xoxo
 

Timeless

_uM7Kv on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif

Daniel Wellington

Årets julklapp?? Tycker personligen att alla borde inskaffa sig en DW klocka. Jag fick min i julklapp och har använt den flitigt sedan dess. Man känner sig vuxen på något sätt, lite classy. Dessutom så känner jag att behovat av mobilen inte är lika stort, vilket är ett stort plus. Hatar att jag knappt kan gå en meter utan att ha den i handen eller i fickan. Men vipps! En skönhet som denna klocka kunde ändra på saker och ting. Det absolut bästa med alla DW klockor är att man kan matcha med massor av snygga armband, hur lätt som helst också! Slippa gå till någon urmakare eller vad det heter :o I vilket fall, har redan önskat mig ett nytt armband! Fyller ju år om elva dagar, wihu! Tänk att kunna matcha klockan till varje tillfälle - NICE. Sedan finns det herr- och dammodeller på klockorna och även i två olika färger på själva uret, silver och rosegold. Jag har den slivriga herrmodellen, tycker personligen att herrmodellerna är i särklass snyggare! Mest för storleken haha, då dammodellen är snäppet mindre. Klicka [här] för att komma till hemsidan för mer information.

Jag ska bli nöjd

Jag bryr mig ej om vad alla människor har att säga om att man inte ska banta i ung ålder. Men att hålla sin kropp i form och att leva nyttigt, ser inte jag som att banta. Man har bara en kropp och är man inte nöjd över den så varför inte göra någonting åt det. Man lär knappast bli gladare om man går och skämms över sin kropp. Som tjej är det, personligen, väldigt viktigt med självkänslan. Så jag har bestämt mig nu, jag ska göra någonting åt det. Det kommer att ta sin tid, men denna gång tänker jag inte ge upp. Ska göra ett daily workout schema och skriva ner vad jag äter, sedan med hjälp av en app så vet jag ungefär hur många kalorier osv jag får i mig varje dag. Det kanske låter sjukt - but let's do this.

 

2 0 1 3

Äntligen! Finally! Är det 2013, känner verkligen på mig att detta kommer att bli ett bra år. Inte nog med det, fyller år om tolv dagar. Älskar födelsedagar :D Ma känner sig som en liten drottning när man blir uppvaktad av familjen, släkten och vännerna, hihi. Blir dock bara 17 år. Ingen rolig ålder, en sådan där mellan ålder liksom, inget förändras i livet haha.. Men det är bara att se fram emot att jag fyller 18 om ett år och tolv dagar! Kvällen igår hamnar lätt på min top 3 lista! Den började bra och den avlutades mer än bra. Kan bara tacka alla mina nära och kära vänner som får mig att må så bra. Tror inte att jag var stilla en enda sekund igår, vi dasade och bara öste på hela kvällen! Har faktiskt träningsvärk i vaderna haha.. Kanske ska börja i dans? Man bränner i alla fall sjukt mycket kalorier när man dansar. Man använder ju hela kroppen och tränar konditionen, vilket är bra för hjärtat - låter bra i mina öron. 
Hoppas ni hade en minnesvärd kväll, men mycket dans och festligheter! xoxo

RSS 2.0