Don't know what to wear

Waaaaaaah! Äntligen dags för att börja fixa sig :D Ska dra mig in mot stan vid tre tiden för att möta upp mina godingar! Har inte träffat tjejerna på hela lovet haha.. Så det ska bli riktigt kul! Mina planer för ikväll då, jo först ska jag umgås med massa brudar fram till tolvslaget, skåla in det nya året osv, sedan ska vi dra till en killkompis så då får vi se vad som komma skall ;) Känner på mig att detta kommer bli ett lyckat nyårsfirande!
Men till mitt dilemma nu.. jag har i alla fall bestämt mig att ha på mig svarta jeans, ett nytt snyggt bälte, lite smycken och en snygg top till det. MEN kan ej bestämma mig vilken.. Vill ha på mig alla på en och samma gång haha! Alla är snygga på sitt sätt. Aja.. jag löser det nog i sista sekund, like always haha ;)

Nyårsfix

(Det är en aloe vera växt - inte en kaktus)
Gó och glá som aldrig förr! Var drygt en månad sedan jag skrev något här på bloggen. Men sicken tur att jag ej tog bort den, som jag alltid annars brukar göra när jag tröttnar på att blogga. Förstår verkligen inte vart alla stor-bloggare finner sin insperation och lust. Visst, modebloggare osv, dom har sina kläder och dess märken, men de andra som lägger in ett eller två inlägg per dag som handlar om vad dom gör.. OCH att de varje dag har ca 100 000 besökare. Don't get that shit, som om jag har så många unika fast att jag skriver relativt likadant. Hur om helst, ni säkert förstått att jag bloggar här när jag känner för det. Och ikväll så kände jag för det, kul va ? :) 
Nu ska jag hoppa in i duschen, smörja in mig i min favoit body lotion (aloe vera självklart), måla naglarna, fixa ögonbrynen - lady things you know. Är riktigt förväntansfull på morgondagens händelser. LOVE

RSS 2.0